ELADOM, BÉRBEADOM,
egyes cuccokat akár
AJÁNDÉKBA is ODAADOM



Az alábbi listában szereplő megunt, feleslegessé vált, már csak a helyet foglaló értéktárgyaimat megvételre vagy bérleti díj ellenében kölcsönbe vételre ajánlom, sőt, ha ez valamilyen számomra is értékelhető minőségű igényt szolgál, akkor azt - egy külön rögzített egyezséget követően - ellenérték nélkül, persze meghatározott időre kölcsön, vagy akár ajándékba is adom.

hedianet@gmail.com      +36 70 340 3000




Megnevezés:


Kor:

Állapot:

Gyártmány:

Típus:

Irányár:

Bérleti díja:


Vasalóasztal

15 év

Újszerű

United (magyar)

ST-2

100.000,- Ft

7.500,- Ft/hó
Háromfázisú tápellátást igénylő, szívó-fúvó funkcióval rendelkező, állítható asztallap magasságú vasalóasztal. A gőzfejlesztő és a vasalófej nem tartozék. Újja vasaló kiegészítővel ellátott. Mind az asztallap, mind a kiegészítő felület fűthető, valamint a szívó-fúvó funkció mindkét helyen kialakított. A gép szinte újszerű állapotban van, számlával igazolhatóan újonnan vásárolt. Magyar gyártmány. 3 hónapot volt üzemi használatban egy 10 fős varrodában, azóta tárolva van. A huzat ennyi idő után is használható, de cseréje javasolt. A berendezés Vásárosnaményi címen tekinthető meg, szállítását nem vállalom.  További fotókat emailen természetesen tudok küldeni.




Megnevezés:


Kor:

Állapot:

Gyártmány:

Típus:

Irányár:

Bérleti díja:


Gőzfejlesztő

15 év

Újszerű

Bieffe Farinelli

Super Vapor Plusz

50.000,- Ft.

4.000,- Ft/hó
Egyfázisú hálózatról üzemelő, 2.5 literes víztartállyal rendelkező olasz gyártmányú gőzfejlesztő vasalófejjel. Felfűtési ideje 20 perc. A gőznyoms természetesen állítható. A géphez adok egy egyedi gyártású állványzatot, mely a vasalóasztal melletti kényelmes használathoz készült. A gőzfejlesztő optimálisan történő kihasználása végett azoknak a gyártóknak ajánlott, akik napi vasaló és gőzigénye 2-4 óra.