2017. január 9. Berlin, Deutchland
Berliner frühstück





   

2016. szeptember 8. Marl,  Deutchland
Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával



Hozzávalók:

50 dkg csirkemáj, 60 dkg burgonya, 3 gerezd fokhagyma,
majoránna, oregánó, őrölt pirospaprika, só, bors, olaj


Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, zsírozott vagy olajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.




2016. július 01. Marl, Deutchland
Tárkonyos csirkemell gombás rizzsel


                                                                         

2016. május 22. Hamburg, Deutchland
Hammm... Hamburg... hamburger!